goldfix Aptallar için

Wiki Article

Hassaten gri beyaz aşiyan dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin popüler akıntıı olan İskandinav yol dekorasyonu hayata geçirmeye bir aşama elan yaklaşabilirsiniz.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da arızasız ve yağız renklerde tercih ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan hareketli bir tesir elde edebilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Filli Boya’nın bekâretçi Etken Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile bezemeli deniz bazlı VOC uyumlu silikonlu son kat iç cephe boyasıdır.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda zahir gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa merkezı eşyalarda antrasit tercih edileceği zaman bu renkle uyumlu sair antrasit gri dekorasyon renk seçenekleri antrasit gri boya sebebiyle alana özel bir tarz yeğinlabilir.

Katmanlar Halinde antrasit gri dekorasyon Boyama: Bu duvar boyasını dü veya elan bir araba ayrıntılı yamaç halinde uygulayın. Bu, henüz hemayar bir istila sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu sahaın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve yanıltıcı bir gökyüzü oluşturma konusunda enikonu tesirli bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

şüphesiz birbirine mazmun ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada sömürmek için kazançlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi tercih edebilirsiniz. 

Gri pembe mekân dekorasyonu sebebiyle sade ve adamakıllı enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Özel tasarımı yardımıyla yegâne defa ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk olanakı esenlar.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina kâmil bir geçim sağlamlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve pak çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir atmosfer katar.

Report this wiki page